Δεν θα κηρύξουμε κανένα εθνικό πένθος. Έχουμε ήδη κηρύξει ταξικό πόλεμο.

Κάθε φορά η λογική είναι η ίδια, άλλοτε ηπιότερη και πιο διαχειριστική, άλλοτε ωμή και ξεδιάντροπη. Ήταν ανθρώπινο λάθος, ήταν άτυχη στιγμή. Φταίνε οι μετανάστες που περνάνε παράνομα τα σύνορα. Φταίνε οι ρομά που έκλεψαν βενζίνη. Φταίει η γυναίκα που προκαλούσε. Φταίμε όλες και όλοι για την κακή διαχείριση των οικονομικών μας.

Ποτέ η οπτική δεν θα αντιστραφεί από τα κυρίαρχα ΜΜΕ και τον κυρίαρχο λόγο. Μόνο εμείς θα βάλουμε την οπτική που αρμόζει , την οπτική των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων. Γιατί φταίει η η λογική αναπαραγωγής του κεφαλαίου και του κράτους. Η λογική που θα θυσιάσει τα πάντα για να εξασφαλίσει τα κέρδη των επιχειρήσεων και τη συνοχή της κοινωνίας. Και ας πάμε όλοι στο διαολο.

Για τα θύματα των κερδών της Hellenic Train. Για τις δεκάδες γυναικοκτονίες. Για τις χιλιάδες νεκρές μετανάστριες στα σύνορα. Για όλες και όλους που ασφυκτιούμε στη μισθωτη σκλαβιά. Για όλους τους λόγους του κόσμου. Για να αναδείξουμε επιτέλους την οπτική της τάξης μας. Όλες και όλοι στην απεργία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.